Musselkanaal is nummer vijf

FCKNadat onze redactie eerder al positieve berichten ontving van SC Stadskanaal, SPW, Gieterveen en JVV, trof men afgelopen weekend een bericht van v.v. Musselkanaal aan in de mailbox: ook de derdeklasser toont zich solidair met ons platform en draagt dit kalenderjaar financieel bij aan de instandhouding en doorontwikkeling van FC Kanaalstreek. Uiteraard zijn wij verguld met deze toezegging, die aangeeft dat steeds meer clubs onze inspanningen erkennen én ondersteunen: onze dank is groot!

Een overzicht van de clubs die op dit moment solidair zijn met FC Kanaalstreek vinden jullie hier…

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van ...