Poiesz Jeugd Sponsor Actie bij Musselkanaal

musselkanaalVoetbalvereniging Musselkanaal wil klinkende munt slaan uit de Jeugd Sponsor Actie van supermarktketen Poiesz. Dit jaar zijn de groen-witten wederom één van de gelukkige clubs die deel mogen nemen aan deze actie. Het bestuur moedigt mensen met een groen-wit hart aan om hun boodschappen bij de Poiesz in Musselkanaal te kopen en hun munten in de koker van v.v. Musselkanaal te stoppen.

Jeugd heeft de toekomst
Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Het sponsorgeld komt ten goede aan de jeugdafdeling. En de jeugd heeft de toekomst, daarom vindt de club deze sponsoractie een zeer goed initiatief.

Win-win situatie
Daarnaast heeft de Poiesz wekelijks leuke aanbiedingen om extra munten te verzamelen. Een win-win situatie: klanten krijgen euro’s voordeel op hun boodschappen en de vereniging extra munten. Via de Facebookpagina van Poiesz kunnen mensen ook op v.v. Musselkanaal stemmen. Onder de stemmers worden elke week vijf Poiesz waardebonnen verloot t.w.v. € 100,-. De vijftig verenigingen met de meeste stemmen krijgen aan het einde van deze actie nog eens 500 extra sponsormunten.

Meer informatie
De Jeugd Sponsor Actie loopt nog tot 2 april 2016 bij Poiesz Musselkanaal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ellen Drenth-Baas, via activiteitencommissieVVMSK@gmail.com.

Medawa

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like