Valthermond sluit aan

FCKIn rap tempo loopt het aantal verenigingen dat haar (financiële) steun aan FC Kanaalstreek toezegt op. Nadat we eerder deze week de solidariteit van Musselkanaal konden melden, is nu v.v. Valthermond ‘aan de beurt’. Het voetbalbolwerk, waarvan de hoofdmacht tegenwoordig uitkomt in de tweede klasse, kon naar eigen zeggen niet ontbreken in het rijtje met solidaire clubs. Uiteraard is de redactie van FC Kanaalstreek verguld met de nieuwe toezegging!

Instandhouding en doorontwikkeling
De middelen die door de gevolgde clubs worden bijgedragen, komen ten goede aan de instandhouding en doorontwikkeling van ons platform. Alleen met externe steun is de redactie in de gelegenheid om de horizon van FC Kanaalstreek te verlengen: op basis van de toezeggingen uit de achterliggende weken lijken clubs de toegevoegde waarde van ons medium te zien. Iets waar wij zeer dankbaar voor zijn!

Een overzicht van de clubs die op dit moment solidair zijn met FC Kanaalstreek vinden jullie hier…

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Gieten verrast met nieuwe trainer

Derdeklasser Gieten heeft een opvolger voor de vertrekkende Jouke-Jan Meertens vastgelegd. RTV Drenthe meldt ...

SV Mussel en Jan Veenhof gaan door

Het bestuur van SV Mussel en hoofdtrainer Jan Veenhof zijn een contractverlenging van één ...

TEVV 2 kampioen bij gebrek aan wedstrijddagen

Al enige tijd was het tweede elftal van TEVV zeker van promotie naar de ...