Ongelukkig NWVV laat overwinning glippen

nwvvNWVV voert dit seizoen een strijd op leven en dood om ook na de zomerstop weer in de vierde klasse uit te mogen komen. In deze strijd vonden de Nieuw-Weerdingers afgelopen weekend subtopper Sweel op hun pad. En dat leverde een alleraardigste prestatie op, en met een beetje geluk waren de drie punten aan de Raiffeissenstraat gebleven: 1-1.

Onscherp vizier
Want wat als het vizier van topschutter Marko Mihalj op scherp had gestaan in de één tegen één-situatie met de goalie van Sweel? Mihalj zocht het doel echter te hoog, waardoor de stand op 1-1 bleef. Die stand was op het scorebord gekomen door een treffer van Jasper Jansen. Op aangeven van Mihalj rondde Jansen koelbloedig af. Met deze 1-0 stand werd de rust bereikt.

Ongelukkig
Na de thee werd het snel gelijk: Sweel kreeg een corner, die door doelman Kloppenburg werd gevangen. Ongelukkigerwijs liet de goalie de bal echter los, waarna het leer over de doellijn rolde: 1-1. In het verloop van de tweede helft wist geen van de ploegen het initiatief naar zich toe te trekken. Sweel zag nog een treffer afgekeurd worden vanwege buitenspel, maar heel veel andere wapenfeiten vielen er niet te noteren.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fotoverslag: Borger haalt opgelucht adem

Na acht nederlagen op rij was het voor Borger afgelopen zaterdag genieten. De mannen ...

Buinen geeft Witteveense Boys goed partij

Buinen heeft op bezoek bij nummer twee Witteveense Boys ’87 niet voor een stunt ...

Strafschoppen beëindigen bekerdroom Nieuw Buinen

Nieuw Buinen is er niet in geslaagd om Buitenpost te verslaan in de strijd ...