KNVB stelt ‘verkorte procedure’ in

knvb1De KNVB streeft er uiteraard naar om in de eindfase van de competitie te waarborgen. Om deze reden is in de periode vanaf 15 maart tot en met het einde van het seizoen de zogenaamde ‘verkorte procedure’ van kracht. De verkorte procedure wordt toegepast om de tuchtcommissie zo snel mogelijk uitspraak te laten doen in strafzaken.

Snel aanleveren
Voorbeelden hiervan zijn wedstrijden die niet uitgespeeld zijn, of wedstrijden waarbij zich ernstige ongeregeldheden voordoen. Om de tuchtcommissie snel aan het werk te zetten, moeten alle rapporten en verklaringen binnen één werkdag na de wedstrijd op het bondskantoor of betreffende steunpunt aanwezig zijn.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Veiling bij jarig Nieuw Buinen

In alle agenda's van Nieuw Buinen staat 15 juli 2018 rood omcirkeld. Het is ...

Zesde editie Freddie Pranger Memorial bij SJS

Op zaterdag 26 augustus 2017 organiseert v.v. SJS voor de zesde achtereenvolgende keer de ...

Pekelder Boys viert verjaardag

Op 26 juni bestaat Pekelder Boys zeventig jaar! Om dit te vieren zijn er tal ...