NWVV verliest dure punten aan SC Angelslo

NWVV speelde zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen SC Angelslo. Om de Emmenaren niet verder uit te laten lopen moest er gewonnen worden. En ondanks dat men voldoende kansen kreeg, werd er  toch met 2-3 verloren. Hierdoor is het verschil opgelopen tot zeven punten en moeten de Nieuw-Weerdingers alle zeilen bijzetten om lijfsbehoud te realiseren.

Supèr scoort
De thuisploeg begon vanmiddag sterk en kreeg al snel de nodige kansen. Marko Mihalj kon in een tijdsbestek van tien minuten drie keer alleen op de doelman afgaan, maar werd even zo vaak van het scoren afgehouden. Roy Supèr toonde zich na een kwartier meer trefzeker, door een goede voorzet van Raymond Aardema binnen te knikken.

Spaarzame kansen
Aardema kreeg even later zelf de kans om de marge te vergroten. Hij ging alleen op de keeper af, maar speelde de bal te ver voor zicht uit waardoor de doelman redding kon brengen. Uit één van de spaarzame kansen voor de gasten werd er wel direct gescoord. Abe de Jong liet de 1-1 aantekenen. 

Angelslo effectief
Ook in de tweede helft kreeg NWVV een aantal kansen, die ook nu niet werden benut. Angelslo daarentegen was een stuk effectiever en via nogmaals De Jong en Vitor Soares stonden zij al snel op een 1-3 voorsprong. 

Vechtlust
De thuisploeg, die bekend staat om haar vechtlust, gaf nog niet op en wist weer terug te komen in de wedstrijd. Zo’n tien minuten voor tijd scoorde Jasper Jansen de aansluitingstreffer. In de slotfase waren er nog kansen voor invaller Christiaan Klompmakers en Mihalj, maar omdat zij niet wisten te scoren bleef de eindstand 2-3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

NWVV doet goede zaken in Groningen

De winnaar van de tweede periode van de vijfde klasse F van het zaterdagvoetbal, ...

Opnieuw schade voor Alteveer

In de thuiswedstrijd tegen Bellingwolde is het Alteveer niet gelukt de drie punten in ...

Onstwedder Boys zet SETA aan de kant

De bekerderby tussen SETA en Onstwedder Boys leverde een duidelijk eindstand op: 0-5. Grote ...