Onstwedder Sven Jaegers naar Valthermond

Valthermond heeft haar eerste versterking voor het volgende seizoen binnen. Sven Jaegers maakt de overstap van Onstwedder Boys naar de blauw-witten, die nog in de race zijn voor het kampioenschap in de tweede klasse. De 18-jarige verdediger had meerdere opties, maar had het beste gevoel bij de Mondkers: “Valthermond is een warme club. Ik voelde me gelijk erg welkom!” 

Aansprekende club
Afgelopen zondag, toen Valthermond met 2-1 won van koploper FC Assen, werden de papieren getekend en is de overschrijving dus een feit. Jaegers kwam met zijn nieuwe club in contact via Theo Gennissen: “Theo ken ik van het Jeugdteam Kanaalstreek, dus zo is de connectie ontstaan. Ik wil graag een stap hogerop en Valthermond zit niet ruim in de verdedigers.” Uiteraard is dit niet de enige reden van zijn overstap: “Er waren meer clubs die mij benaderd hebben voor een gesprek, maar Valthermond spreekt mij het meest aan. Het sportpark wordt echt heel mooi, het is een leuke spelersgroep en met Harris Huizingh krijg ik een trainer waar ik veel van kan leren.”  

Mooie stap
Ondanks zijn jonge leeftijd speelt Jaegers al een aantal seizoenen in het eerste elftal bij Onstwedder Boys en is het nu dus tijd voor een nieuwe uitdaging: “Ik heb enorm veel te danken aan Onstwedder Boys en trainer Fokke de Jonge. Echter is het een club die altijd in de derde of vierde klasse uitkomt en ik dus niet hogerop kom. Ik denk dat Valthermond een mooie stap is en het is aan mij om dit te bewijzen. Want uiteindelijk kom je er alleen door hard te werken!” 

Sven Jaegers (links) in duel… (Foto: Be Sterenborg)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

ZVV Borger zoekt nieuwe voetballers voor seizoen 2020-2021

Zvv Borger is op zoek naar enkele versterkingen voor het nieuwe zaalvoetbalseizoen.

Winnaar Nederlands Elftal Thuisshirt Winactie

De winnaar van het Nederlands Elftal Thuisshirt is bekend. Deelnemers bedankt voor deelname!

Stimuleringsprijs vrijwilligers Nieveen

Bij de uitreiking van de Stimuleringsprijzen Vrijwilligers Aa en Hunze sleepte de onderhoudsploeg van v.v. Gasselternijveen een ...