EEC onder de voet gelopen door WKE

Na drie wedstrijden op rij niet verloren te hebben, werd EEC gistermiddag overlopen door WKE ’16. Deze nederlaag viel te verwachten, maar toch zal de 0-8 nederlaag in eigen huis een flinke domper zijn geweest. Komend weekend kans op eerherstel tegen SC Roswinkel! 

Drie keer Wolters
De Emmenaren hadden deze middag geen kind aan de blauw-witten. De enige tegenstand die zij enigszins kregen was door het weer, dat verre van aangenaam was. Het voetbal van de oranjehemden vergoedde echter veel. Binnen twintig minuten stond het al 0-3, door doelpunten van Bertus Wolters en Henk Bakker (2x). Diezelfde Bertus Wolters, topscorer in de vijfde klasse E, maakte er voor de rust nog twee en bracht daarmee de tussenstand op 0-5.

Eigen doelpunt
In de tweede helft deed WKE een stapje terug, maar alsnog had EEC niet veel in de melk te brokkelen. Ferdy Poelman en Bertus Wolters zagen wel kans te scoren, waardoor de koploper al op zeven treffers stond. In de 86e minuut werd de eindstand op 0-8 bepaald, door een ongelukkig eigen doelpunt van Gerard Ebbing.

Foto’s: www.wke-16.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Remise voor Westerwolde

Opnieuw stond er voor Westerwolde een streekderby op het programma, maar deze keer geen ...

Alteveer in derby langs Pekelder Boys

Door de derby tegen Pekelder Boys te winnen heeft Alteveer meer en meer afstand ...