FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Jeroen Buurke van Gieten.

18 & 19 maart
Afgelopen weekend werd er 45 keer gescoord. Een mooi aantal, waarin SPW opnieuw een fors aandeel had: de vijfdeklasser scoorde vijf keer. Dat was overigens nog één minder dan derdeklasser Titan, die aan de hand van Rick Hendriks (drie) het halve dozijn volschoot. Naast Hendriks scoorden nog twee spelers een hattrick: Koen Hateboer deed het namens Nieuw Buinen, Jerremy Weerts nam Gieterveen bij de hand. 

Klassement
In het klassement maakt Koen Hateboer een reuzensprong: de zes punten van het afgelopen weekend brengen de aanvalsleider van Nieuw Buinen van plaats 80 naar een gedeelde 25e plaats. In de top deed ploeggenoot Gert Lukens goede zaken: hij staat nu derde. Een derde Buunermondje verging het slechter: Arnoud Bentum zakte van drie naar zes. Marko Mihalj, die al een aantal weken niet scoorde, blijft nog steeds lijstaanvoerder.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: Ook oudste Feiken weg bij SC Stadskanaal

Nadat eerder deze week bekend werd dat Roy Feiken vertrekt bij SC Stadskanaal, heeft ook ...

FC Kanaalstreek FIFA Competitie Speelronde 1

Overzicht van de wedstrijden die komende week worden gespeeld in de FC Kanaalstreek FIFA ...