Otto Halmingh zet krabbel bij SJS

Dat Otto Halmingh de nieuwe hoofdtrainer wordt van SJS was al een tijdje bekend. Waar het nog aan ontbrak, was het tekenen van een contract. Inmiddels heeft de oefenmeester uit Gieten zijn handtekening gezet onder een contract voor, in ieder geval, één seizoen aan de Julianastraat. 

Hoger plan
De oefenmeester zal zich in het seizoen 2017/2018 niet alleen bezig houden met de eerste selectie. Hij heeft met het bestuur afgesproken ook een rol te gaan spelen bij het naar een hoger plan brengen van het jeugdvoetbal bij SJS. 

Nieuwe bestuursleden
Naast een nieuwe trainer, heeft SJS ook twee nieuwe bestuursleden. Erwin Rubingh en Johan Schuur zijn namelijk toegetreden als algemeen bestuurslid en zij gaan zich bezighouden met de technische zaken. Met de komst van deze nieuwelingen bestaat het bestuur nu uit zes personen. De andere bestuursleden zijn René Hut, Jaap Klein, Jan Kruize en Henk Mik (penningmeester). Binnen het bestuur zijn nog steeds vacatures voor de functies van voorzitter en secretaris.

Otto Halmingh zet zijn handtekening onder een één-jarig contract, onder toeziend oog van penningmeester Henk Mik. (Foto: v.v. SJS)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Oorlogsslachtoffers in het Groningse voetbal

Sporthistoricus Jurryt van de Vooren doet in samenwerking met de Groninger Archieven onderzoek naar ...