SJS vergeet zichzelf te belonen tegen HS ’88

SJS heeft de overwinning op Amicitia VMC geen goed vervolg kunnen geven: op het eigen sportpark gingen de Knoalsters in de slotfase onderuit tegen HS ’88. Al snel kwam SJS via Jan Springer op voorsprong, maar deze wist het vast te houden. Juist toen iedereen zich leek te verzoenen met een puntendeling tekende Sven Rosevink voor de beslissende 2-3. 

Aanvalsleider Springer
Als gezegd: de start van de wedstrijd was uitstekend voor SJS. De aanvalsleider van de blauwhemden, Jan Springer, trok de goede lijn van de achterliggende weken door en maakte al snel de 1-0. Halverwege de eerste helft had Ivanildo Eind voor de tweede keer moeten scoren, maar de flankspeler was niet trefzeker. In het laatste kwartier van het eerste bedrijf trok HS ’88 het initiatief naar zich toe, maar uit een drietal kansen wisten de bezoekers niet te scoren.

Jan Springer was opnieuw trefzeker voor SJS… (foto’s: Brigitte de Wijk)

Omgedraaid
Na de thee draaide de wedstrijd in een tijdsbestek van amper vijf minuten om: Tom Timmer maakte hands, waarna Aron Oortwijn vanaf de stip gelijk maakte. Nadat Sven Rosevink een kans miste, was het dus kort na de strafschop al 1-2: Miquel Korte was de maker van de treffer. In het restant van de wedstrijd had HS ’88 de score verder uit kunnen breiden, maar toonde SJS veerkracht. In de slotfase was het Jan Springer, die met zijn tweede van de middag een punt veilig leek te stellen. Hoe zuur was het dan ook voor de Knoalsters dat de laatste corner van de wedstrijd, diep in de blessuretijd, een derde goal voor de bezoekers opleverde: SJS bleef met lege handen achter.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

NWVV en SETA blijven in de race voor nacompetitie

NWVV en SETA wonnen hun wedstrijden en blijven in de race voor een periodetitel.

Borger steeds dieper in de zorgen

Borger heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door de thuiswedstrijd tegen naaste concurrent SVN’69 ...

Gieterveen maakt half dozijn vol

Gieterveen heeft goede zaken gedaan om de plaatsen in de top van competitie 5E. ...