De Treffer ’16 legt WKE het vuur aan de schenen

De Treffer ’16 heeft een uitstekende prestatie geleverd tegen aanstaande kampioen WKE. Op het eigen sportpark kwamen de blauw-zwarten via een goal van Marco Windt na vijf minuten op voorsprong en deze wisten de Mondkers heel lang vast te houden. De tomeloze inzet ten spijt, ging WKE uiteindelijk toch met de punten naar huis: 1-2.

Windt profiteert
De openingsgoal kwam voor een groot deel op naam van Ayhan Bas: de man die als TEVV de nodige successen vierde op sportpark ‘De Treffer’ ging opzichtig in de fout bij het geven van een breedtepass. De te zachte pass werd onderschept door Marco Windt, die vervolgens Wim Kok passeerde. Na de goals trok WKE het initiatief naar zich toe, was het de betere ploeg en creëerde het de nodige kansen. Het duurde vervolgens wel een half uur voordat WKE de gelijkmaker wist te maken: Ferdy Poelman gaf het beslissende tikje na een inzet van Bertus Wolters.

Geen loon
In de tweede helft beperkte De Treffer zich (noodgedwongen) tot het verdedigen van de gelijke stand: heel lang leek dit succes op te leveren, maar in de slotfase moesten de dappere strijders toch hun meerdere erkennen in de oranjehemden. Henk Bakker, die ook een verleden heeft op sportpark ‘De Treffer’, krulde een vrije trap het strafschopgebied in. De inzet werd door alles en iedereen gemist, waarmee een nieuwe zege voor WKE een feit was. Al met al dus geen loon naar werken voor De Treffers ’16.

De Treffers ’16 bleef lang overeind… (foto’s: v.v. WKE)

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Dure punten voor Gieterveen

Gieterveen heeft een belangrijke overwinning geboekt op een concurrent in de degradatiestrijd. Tegen WEO, ...

Sellingen sleept punt uit het vuur tegen Heiligerlee

Sellingen keek tegen een 0-2 achterstand aan, maar wist deze in de laatste tien ...