JVV heeft een dure nederlaag geleden tegen Veelerveen. Bij winst had de ploeg van Johannes Schoenmaker de tegenstander op een grotere achterstand kunnen zetten, echter ging deze vlieger niet op en werd er met 3-1 verloren. JVV staat nu 12e, met één punt en één wedstrijd minder dan Veelerveen. 

Eigen doelpunt
De gasten moesten het vanmiddag in eerste instantie doen zonder haar beste speler Christian Schutte. Hij wilde liever niet voetballen vanwege familieomstandigheden en daar had de selectie alle begrip voor. Ook zonder Schutte begon JVV sterk aan de wedstrijd, maar leverden de kansen nog geen goals op. Binnen tien minuten werd er dan wel gescoord, echter was dit in het verkeerde doel. Roy Brons zette Veelerveen onbedoeld op 1-0. 

Schutte valt in
In de tweede helft besloot Schutte alsnog te willen voetballen en daar waren ze bij JVV maar wat blij mee. Binnen de minuut was de Schutte verantwoordelijk voor de gelijkmaker: 1-1. De zwart-witten drukten hierna door en ondanks dat een voorsprong verdiend was geweest, kregen zij de bal niet tussen de palen. Veelerveen lukte dit beter en in het laatste kwartier bepaalden zij de eindstand op 3-1. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal fors onderuit tegen SVV ’04

Het blijft behelpen dit seizoen voor Musselkanaal. Na vier competitiewedstrijden staan de groenhemden namelijk ...

Onstwedder Boys onder de voet gelopen

Na het knappe gelijkspel tegen Noordwolde was Onstwedder Boys zaterdagmiddag tegen Aduard niet bij ...

Westerwolde kansloos tegen oppermachtig Sellingen

Sellingen was een maatje te groot voor Westerwolde en won de derby met ruime ...