TEVV maakt zich klaar voor rentree

De kans bestaat dat Tweede Exloërmond volgend seizoen twee voetbalclubs telt. Want naast het nu al actieve De Treffer ’16 aast traditieclub TEVV op een rentree, zo is te lezen in het Dagblad van het Noorden. Met deze rentree geeft het bestuur van TEVV gevolg aan het besluit dat onlangs werd genomen op de ledenvergadering. Het plan is om drie seniorenteams én een damesteam in te schrijven bij de KNVB.

Navraag bij bestuursleden van De Treffer ’16 leert volgens het Dagblad van het Noorden dat TEVV dan wel op zoek zal moeten naar een locatie om te spelen, want voorzitter Wim Hospers is ervan overtuigd dat alleen zijn club op het gemeentelijk sportpark zal voetballen, volgend seizoen. Vertegenwoordigers van TEVV gaan uit van medegebruik van het sportpark en willen samen met de gemeente Borger-Odoorn in gesprek gaan met bestuurders van De Treffer ’16.

Een nieuw hoofdstuk in de pikante situatie die vorig seizoen ontstond, toen een aantal leden het vertrouwen in het bestuur van TEVV opzegde en een nieuwe club oprichtte: De Treffer ’16. Inmiddels telt de nieuwbakken club bijna 200 leden. Wordt vervolgd…

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Keepersdag JO8 t/m JO15 bij SC Stadskanaal

Op vrijdag 1 mei organiseert SC Stadskanaal een keepersdag voor talentvolle jeugdkeepers uit de ...

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.