Gehavend SETA onderuit tegen Damacota

Een gehavend SETA heeft de zege op Erica ’86 geen vervolg weten te geven. Op bezoek bij Damacota kon trainer Bolk niet beschikken over basiskrachten Kral, Allermekinders en Van der Werf: een gemis dat niet op te vangen was voor de Musselkanaalsters. De blauwhemden weerden zich kranig, kwamen ook nog op voorsprong, maar keerden toch met lege handen terug uit Nieuwe Pekela: 5-2.

Omdraaien
Nadat Jordy Kremer de thuisploeg op voorsprong had gezet, wist SETA deze situatie in het tweede kwartier van de eerste helft om te draaien. Namens de bezoekers waren Rick Veldman en Dylan de Wit trefzeker. Toch werd de rust niet gehaald met een voorsprong: Nick Stuut maakte de 2-2, waarmee hij voor de ruststand tekende.

Verzet gebroken
In de tweede helft maakte Damacota in het laatste uur het verschil Nadat Niels Roelfsema op het uur voor de 3-2 tekende, was het verzet bij SETA gebroken. In de laatste twintig minuten van de wedstrijd maakten Martin Pinkster en nogmaals Nick Stuut het feest voor de Pekelders compleet. Door de overwinning van VVAK zag het deze ploeg ook nog eens langszij komen: de rest van het seizoen zal gericht zijn op de directe strijd met deze ploeg, te beginnen volgende week, wanneer VVAK op bezoek komt bij SETA.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fotoverslag: SC Stadskanaal – Musselkanaal

SC Stadskanaal en Musselkanaal maakten er op de eerste speelronde na de winterstop in ...

Borger lijdt nipte nederlaag bij Elim

Borger heeft titelkandidaat Elim geen punten afhandig kunnen maken. Op basis van de tweede ...