Wethouder legt ‘eerste steen’ in Valthermond

Op sportpark ‘De Meent’ in Valthermond wordt momenteel hard gewerkt aan de vernieuwbouw van kleedkamers en kantine. De vernieuwbouw is de aanleiding voor een aantal bijzondere momenten op het sportpark, de komende maanden. Zo komen wethouder Alberts én Lucky Ajax naar ‘De Meent’.

Eerste steen
Wethouder Frits Alberts zal op woensdag 19 april de bouwlocatie bezoeken met een delegatie van de gemeente Borger-Odoorn. Bij deze gelegenheid zal Alberts ook de eerste steen leggen. Feitelijk een handeling van symbolische waarde, aangezien de werkzaamheden al zeer ver gevorderd zijn. Het bezoek van de wethouder vindt plaats vanaf 15:30 uur.

Lucky Ajax
Het veteranenteam van Valthermond heeft besloten een financieel steentje bij te dragen aan de vernieuwbouw: het organiseert op zaterdag 24 juni een wedstrijd tegen een team van oud-spelers van Ajax, die in actie komen onder de naam ‘Lucky Ajax’. De aftrap vindt om 16:00 uur plaats. De volledige opbrengst van het duel zal ten goede komen aan de vernieuwbouw. Kaarten bestellen voor de wedstrijd is mogelijk via v.v. Valthermond: ze kosten € 7,50 per stuk. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis entree.

Een impressie van het toekomstige clubgebouw van v.v. Valthermond…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk: Tweetal nieuwelingen voor SV THOS

SV THOS heeft twee nieuwe spelers weten vast te leggen voor komend seizoen.

Voorlopige deelnemerslijst FC Kanaalstreek EK-Pool

Een overzicht van de voorlopige deelnemerslijst van de FC Kanaalstreek EK-Pool.

Transfertalk: Martijn Delger stapt over van WVV zondag naar WVV zaterdag

Martijn Delger maakt komend seizoen de overstap van WVV zondag naar WVV zaterdag,