Minimale nederlaag voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys heeft voor de vierde week op rij niet weten te winnen. Op bezoek bij Be Quick 1887 gingen de oranjehemden met minimaal verschil onderuit: 1-0. Hierdoor gaat de ploeg uit Haren aan kop in de vierde klasse E en staan de Onstwedders momenteel zevende.

Prima reactie
In de eerste helft waren beide ploegen vooral gevaarlijk uit corners en was er een prima reactie van keeper Rein Koudstaal op een inzet van één van de aanvallers van de thuisploeg. Kort na de rust kwam Be Quick op voorsprong via Jelmer Douwstra, die eerst Sven Jaegers passeerde en vervolgens koelbloedig binnen schoot. Onstwedder Boys kreeg hierna via Gerben Meems, Peter Orsel en Rutgert Tipkert kansen op de gelijkmaker, maar gescoord werd er niet en zodoende werd er met 1-0 verloren.

Niet slecht
Onstwedder Boys speelde deze middag zeker niet slecht, maar net als vorige week tegen SJS wisten de Boys ook deze middag niet te scoren. Komende week zijn de Onstwedders vrij. Op 22 april staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma. GEO uit Garmerwolde is dan de tegenstander.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

De Treffer ’16 wint van Zandpol

De Treffer '16 won van Zandpol en doet het goed in de zondag 5e ...

GKC sluit het seizoen in mineur af

GKC heeft haar seizoen afgesloten met een nederlaag. Daarmee eindigen de Gassselters op de ...

Terug in de tijd: Loon naar werken voor Gieterveen

Gieterveen maakte een achterstand goed tegen PJC en promoveerde daardoor naar de 4e klasse.