SC Stadskanaal hoeft zich niet in te spannen tegen Bargeres

Zonder heel goed te spelen én veel energie te verbruiken heeft SC Stadskanaal opnieuw een overwinning geboekt. Op bezoek bij v.v. Bargeres werd en passant ook nog de tweede periode in de wacht gesleept. De blik van de Knoalsters is echter alweer gericht op de volgende wedstrijd. Komende zondag gaat Stadskanaal op bezoek bij Dalen.

Gebrek aan precisie
Op de overwinning van de blauwhemden was weinig af te dingen: na een kwartier spelen opende Roy Feiken de score. De thuisploeg was de onderliggende partij en werd teruggedrongen op de eigen speelhelft. Het was aan het gebrek aan precisie van de bezoekers te wijten dat de voorsprong minimaal bleef. Diverse kansen werden gemist, waardoor bij Bargeres iets van geloof in een resultaat ontstond.

Buskruit
Met het inbrengen van drie verse kracht probeerde trainer Slor de wedstrijd vroegtijdig in het slot te gooien. Opnieuw werden er wel kansen benut, maar moest wachten tot de zeventigste minuut voordat de tweede treffer werd gemaakt. Denny Feiken had zijn linkerschoen met buskruit gevuld en schoot zodoende een vrije trap onberispelijk tegen de touwen voor de overwinning én de periodetitel.

Titelstrijd
In de resterende vijf wedstrijden richt Stadskanaal (43 uit 21) zich echter nadrukkelijk op het binnenslepen van het kampioenschap. Met een achterstand van twee punten op koploper Asser Boys (45 uit 21), maar een onderlinge ontmoeting nog in het verschiet, lijkt dit mogelijk. Dalen, Sleen en Zwartemeer liggen echter ook op de loer, met respectievelijk 42 uit 20, 42 uit 21 en 40 uit 21, Kortom: de kans is groot dat de titelstrijd pas in mei wordt beslist.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

NWVV kroont zich tot kampioen in 5F

NWVV pakte op de slotdag de koppositie en kroonde zich daardoor tot kampioen van ...

Onstwedder Boys houdt punt over aan spektakelstuk

Onstwedder Boys leek een mooie middag te gaan beleven tegen koploper Boerakker. Want na ...

SJS wint ook van Stadspark

SJS won de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding, het versloeg zaterdag derdeklasser SC Stadspark ...