Titan heeft uitstekende zaken gedaan door het hoog geklasseerde Zwartemeer aan de zegekar te binden: 0-1. De rood-witten, die nog zorgwekkend dicht bij de degradatiezone staan, hebben zich hiermee in een uitstekende postitie gemanoeuvreerd om zich in de volgende speelronde (toch) al veilig te spelen. Dan wacht namelijk Twedo. 

Moesker scoort
De overwinning in Klazienaveen was dus verrassend te noemen. Zwartemeer was voor aanvang van het duel één van de ploegen die nog kans maakte op het kampioenschap. Na twee minuten kreeg deze positie een flinke knauw: Harm-Jan Moesker onderschepte de bal op het middenveld, waarna hij aan een dribbel begon. Deze werd op twintig meter van het doel gevolgd door een doeltreffend schot: 0-1. Het felle spel van Titan leverde de bezoekers nog een handvol kansen op, maar de vizieren stonden niet goed afgesteld.

Uitblinker Smidt
In de loop van de eerste helft kwam Zwartemeer beter in de wedstrijd, waardoor de geel-zwarten een aantal goede kansen kregen. Maar steeds was er of een Nieuw-Weerdinger verdediger of de uitstekend spelende doelman Tom Smidt die een doelpunt voorkwam. Gesteund door de voorsprong én een legioen supporters dat de reis naar Klazienaveen had gemaakt, maakte Titan zich op voor een hete tweede helft.

Offensief
Die tweede helft kwam er ook: Titan zakte in tot de rand van het eigen strafschopgebied en liet het offensief van de gastheren over zich heen komen. Het offensief werd echter nooit heel erg bedreigend voor de rood-witten. Op een aantal corners en ongevaarlijke hoge ballen kwam Titan niet meer in de problemen. Sterker, wanneer Jos Smidt zijn vizier beter had afgesteld had de zege nog ruimer kunnen zijn.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

WVV zaterdag begint met zevenklapper tegen Nieuw-Balinge

WVV zaterdag was een maatje te groot voor Nieuw-Balinge en won met ruime cijfers.

HOC gelijk tegen runner-up Weiteveense Boys

Voor koploper HOC stond er zondagmiddag een kraker op het programma, namelijk die tegen ...

EEC verrast titelkandidaat Weiteveense Boys

In de vijfde klasse F zorgde EEC voor een daverende verrassing door één van ...