JVV wist dat het op bezoek bij SPW een zeer moeilijke middag zou beleven. De (nog ongeslagen) Knoalsters stevenen namelijk af op de tweede plaats achter aanstaande kampioen PJC én scoren ook nog eens zeer makkelijk. Ook tegen JVV wisten de mannen van Henry Meijerman het net veelvuldig te vinden: 7-0.

Slordig SPW
Al na tien minuten kwam SPW op voorsprong uit een vrije trap, maar hierna speelde de thuisploeg erg slordig. JVV kwam langzamerhand wat meer in de wedstrijd en kreeg zelfs een enkele kans op de gelijkmaker. Deze viel niet en op slag van rust verdubbelde SPW de marge: 2-0.

Ongelijke strijd
In de tweede helft beslisten de blauwhemden het duel definitief, door in een tijdsbestek van vijf minuten drie goals te maken. Voor JVV restte vervolgens niets meer dan alle zeilen bijzetten om een zeer grote nederlaag te voorkomen. In de resterende speeltijd scoorde SPW nog twee keer, waardoor een zevenklapper de uitkomst van de ongelijke strijd was: 0-7. Makers van de treffers waren Benjamin Eling (2), Erik Meijer (2), Chris Reijke, Rodan Farrell en Lars Timmer.