SPW periodekampioen!

Doordat Bareveld het inhaalduel tegen BNC niet wist te winnen, is SPW periodekampioen geworden! De Knoalsters behaalden in de negen duels in de tweede periode 21 punten: zes overwinningen en drie remises.

Daarmee moest het de koploper in de vijfde klasse F, PJC, voor laten gaan. Maar omdat PJC al winnaar van de eerste periode was geworden, neemt de formatie van Henry Meijerman de periodetitel over. SPW is hiermee verzekerd van een plaats in de nacompetitie, waarin een plaats in de vierde klasse de inzet is.

PROFICIAT!!

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Pekelder Boys zet de toon in Alteveer

Voorafgaand aan de derby tussen Alteveer en Pekelder Boys hebben de Pekelders het sportpark ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.

TransferTalk: Topscorer verlaat Nieuw Buinen

Nadat doelman Robert Smit zijn huidige ploeg, Nieuw Buinen, verruilde voor Be Quick 1887, ...