Bekerwinst voor zaalvoetballers Gieten

Het eerste elftal van de zaalvoetbalafdeling van v.v. Gieten heeft gisteravond beslag gelegd op de districtsbeker in de B-categorie. In sporthal ‘De Kamp’ in Vries rekenden de rood-witten af met het derde elftal van zvv Urk: 4-3.

Uitblinkende Dijkstra
In het eerste kwartier van de wedstrijd was Urk de betere ploeg en creëerde men ook veel kansen. Gelukkig voor de Drenten stak doelman Retze Dijkstra in uitstekende vorm en wist hij meerdere goals te voorkomen. Eén keer was ook Dijkstra het antwoord schuldig, waardoor Urk op 0-1 kwam. Vijf minuten voor de rust maakte Gert Maliepaard de gelijkmaker: een beloning voor het beter wordende spel van Gieten.

Verdiend
Na de rust trok Gieten deze lijn door en liep het verdiend uit naar 4-1. Florian van der Heyde en Martijn van den Boom waren de makers van de treffers. Urk kwam na de vierde Gieter treffer snel terug tot 4-2, maar hierna stond de verdediging van de rood-witten als een huis. De 4-3 van Urk in de blessuretijd was slechts voor de statistieken. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sponsornieuws!

FC Kanaalstreek is verheugd u te kunnen melden dat de eerste clubsponsor is vastgelegd! Metselbedrijf Medawa BV ...

FC Kanaalstreek gaat de zaal in!

Morgenavond is het zover: het negende team van de Groninger zaalvoetbalvereniging Madjoe treedt tegen Exstudiantes ...

Competitie-indeling seizoen 2019/2020: Zaalvoetbal Hoofdklasse H

Veel kilometers voor Zvv Borger 1, dat komend seizoen in de hoofklasse ook een ...