JVV laat twee punten liggen in Nieuweschans

In de kelder van het zondagvoetbal troffen Nieuweschans en JVV elkaar al op zaterdagavond. JVV had op dat moment een keer zoveel punten als de tegenstander, dus een overwinning moest mogelijk zijn. Helaas bleek niets minder waar, want er werd afgesloten met een 2-2 gelijkspel. Hiermee deden de mannen van Johannes Schoenmaker zichzelf tekort.

Niet klemvast
JVV was voor rust de betere ploeg en kwam op voorsprong door een doelpunt van Henk Wortelboer. De thuisploeg loerde vooral op de counter, maar kwam op gelijke hoogte door een vrije trap. Deze werd slim uitgelokt en uiteindelijk was Benjamin Hauwen de maker van de 1-1. De keeper van JVV kon de bal niet klemvast pakken en de spits was er snel bij om de rebound binnen te tikken.

De Roo maakt gelijk
Opnieuw door een vrije trap kwam Nieuweschans na rust op een 2-1 voorsprong door Mark Wiebrants. Hierna nam JVV het initiatief weer over en zetten zij veel druk op de tegenstander. Zij waren af en toe gevaarlijk in de counter, maar konden niet voorkomen dat de bezoekers op 2-2 kwamen door een doelpunt van Dennis de Roo.

Uitblinker Wortelboer
In de slotfase had Henk Wortelboer nog de 2-3 op het hoofd, maar zijn inzet verdween rakelings naast de paal. Uiteindelijk eindigde dit kelderduel in 2-2 en liet JVV twee punten liggen. Uitblinker van de middag was Henk Wortelboer, die van grote waarde is voor zijn jonge ploeggenoten.