Sellingen geflatteerd onderuit in Weerdinge

Sellingen heeft vanmiddag een ruime nederlaag geleden in Weerdinge. Op bezoek bij de nummer twee in 4D gingen de geel-zwarten met 3-0 onderuit. Hoewel de uitslag anders doet vermoeden, speelden de mannen van Arend Scholtens toch een goede wedstrijd. Na een 0-0 ruststand toonde de thuisploeg zich in de tweede helft erg effectief en zo wist Weerdinge ietwat geflatteerd te winnen.

Klamer pakt penalty
Eerder dit seizoen wonnen de Sellingers in eigen huis met 1-0 van Weerdinge, maar gezien de huidige stand was een overwinning deze middag zeker niet vanzelfsprekend. En al helemaal niet omdat trainer Scholtens weer behoorlijk moest sleutelen aan de opstelling. Echter leverde dit niet veel problemen op, ondanks een sterk begin van Weerdinge. Wel kregen zij een penalty tegen na een ongelukkige handsbal, maar keeper Marnick Klamer ranselde deze uit de linkerhoek waardoor de ruststand 0-0 bleef.

Foute inspeelbal
In de tweede helft hetzelfde spelbeeld en ook nu leek er weinig aan de hand voor de bezoekers. Totdat in de vijftigste minuut een foutieve inspeelbal op het middenveld de openingstreffer van Weerdinge inleidde. Murat Sahin was de maker. Vijf minuten later ontstond eenzelfde situatie en ook nu wisten de Weerdingers hier wel raad mee. Willem van Loenen scoorde de 2-0 en hiermee leek de wedstrijd gespeeld.

Niet de kracht
Sellingen bleef strijden voor een goed resultaat, maar had in de slotfase niet meer de kracht om de stand de kunnen veranderen. En door opnieuw een fout bij de gasten bepaalde Aaron Brinks de einduitslag op 3-0. Ondanks dit verlies kan Sellingen toch terugkijken op een goede wedstrijd tegen het hoog geklasseerde Weerdinge.