Gasselternijveen onderuit in doelpuntrijk duel

Gasselternijveen heeft in de thuiswedstrijd tegen Witteveense Boys ’87 een nipte nederlaag geleden. De roodhemden weerden zich kranig tegen de veel hoger geklasseerde groen-witten, maar konden uiteindelijk niet stunten: 2-3. Met nog drie wedstrijden te gaan zal de ploeg van Roeland Deuring zich toe moeten leggen op het verdedigen van de huidige tiende plaats.

Sliding
Hoewel de bezoekers de beste kansen kregen om de score te openen, was het Gasselternijveen dat als eerste doel trof. Na een kwartier spelen leidde een goede sliding op het middenveld een counter in, waaruit Joram de Vries scoorde: 1-0. Voor de thee maakte Witteveense Boys echter gelijk, toen de aanvoerder van de bezoekers niet gestopt kon worden door de Nieveenster defensie. Doelman Bies ging niet volledig vrijuit, aangezien hij wat ver voor zijn doel stond.

Korte duur
Snel na de hervatting kwamen de bezoekers op voorsprong, waarna Jochem van Klaveren zijn ploeg een kwartier voor het einde van de wedstrijd weer op gelijke hoogte bracht. Deze gelijke stand was echter van korte duur, want amper vijf minuten later was Bies kansloos op een hard schot richting de bovenhoek. Hiermee werd voor de 2-3 eindstand getekend.