Beloften Titan maat groter dan leeftijdsgenoten CEC

De beloften van Titan speelde voor de tweede week op rij een wedstrijd in de Noordlease Heigro Cup. Ditmaal gingen de rood-witten op bezoek bij de leeftijdsgenoten uit Emmer-Compascuum. In een wedstrijd die moeilijk op gang kwam bleken de bezoekers toch een maatje te groot voor CEC en ging Titan er met de punten vandoor: 0-5.

Veel ruimte
De eerste twintig minuten waren van beide kanten niet goed. Er lag veel ruimte op het middenveld, maar beide ploegen wisten hier aanvankelijk geen gebruik van te maken. Eenmaal dook de spits van CEC op voor doelman Smidt, maar de jonge doelman wist redding te brengen en in tweede instantie was Jelmer Deuling alert om de inzet te keren. Aan de andere kant dook Titan-spits Dennis Katoen ook eenmaal op voor de keeper maar zijn schot ging hard over.

Scorende Hendriks
Na een half uur spelen kwam Titan op voorsprong door een doelpunt van Rick Hendriks. Een dieptebal van Jos Smidt kon door de snelle aanvaller worden meegenomen en in twee instanties tegen de touwen gewerkt worden. Met een 0-1 ruststand zochten de ploegen de kleedkamers op.

Duidelijke overwinning
De tweede helft was het aanzien een stuk meer waard. De jonge Niels Neef en Tom Rengers waren binnen de lijnen gebracht en zij zorgden voor de nodige dreiging. In de beginfase van de tweede helft leek CEC wat gretiger, maar dat veranderde toen Jos Smidt zijn ploeg op een 0-2 voorsprong zette. Titan kreeg hierna weer de overhand. De 0-3 liet dan ook niet lang op zich wachten: Rick Hendriks kapte zijn tegenstander uit en gaf de bal op Niels Neef, die de bal ineens in de verre hoek prikte. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. Titan liep nog uit naar 0-5 via doelpunten van Harm-Jan Moesker en andermaal Niels Neef. Een duidelijke overwinning voor de rood-witten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde simpel langs uitgedund Alteveer

In een Kanaalstreek-derby, die nooit een echte wedstrijd werd, heeft Westerwolde op relatief eenvoudige ...

Gasselternijveen blijft een staartploeg

Ondanks dat Gasselternijveen vrijwel de hele wedstrijd domineerde wist het toch niet te winnen ...

JVV neemt afstand van Oldambster Boys

JVV heeft opnieuw een wedstrijd in winst omgezet. Tegen Oldambster Boys werd in de ...