FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Jeroen Buurke van Gieten.

20 t/m 23 april
De spelers in de Kanaalstreek waren in de afgelopen speelronde ouderwets op dreef. Met grote dank aan SPW (8 goals) en Musselkanaal (7 goals) stopte de teller uiteindelijk bij 58. Daarmee staat het afgelopen weekend op de tweede plaats qua productiviteit dit seizoen: hulde! Op persoonlijk vlak deed Rick Berends van zich spreken: de Musselkanaalster maakte tegen CEC drie goals en gaat inmiddels door het leven als HattRick Berends.

Klassement
In het klassement wordt de druk op koploper Marko Mihalj flink opgevoerd: Demy te Velde scoorde één keer namens Valthermond en staat nu zelfs op gelijke hoogte met de man van NWVV. Een andere doelpuntmaker die goede zaken heeft gedaan is Arnoud Bentum. De aanvaller van Nieuw Buinen maakte twee goals, waardoor hij van plaats zeven naar plaats drie steeg. In omgekeerde richting valt Edwin Drenth op: de routinier bleef droog staan en zakte van vier naar zeven.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Buitenlandse overwintering voor Valthermond en Borger

In de aanloop naar de hervatting van de competitie hebben vierdeklasser Borger en tweedeklasser ...

Loek Swarts: oude liefde roest niet

Westerwolde heeft in de persoon van Loek Swarts een trainer voor het nieuwe seizoen ...

FC Ter Apel ’96 en trainer Koen Feijen verlengen samenwerking

FC Ter Apel '96 en trainer Koen Feijen zijn zeer tevreden over de huidige ...