NWVV is veroordeeld tot het spelen van nacompetitie. Na de 1-8 nederlaag tegen de aanstaande kampioen, FDS, weet de ploeg uit Nieuw-Weerdinge het zeker. Op 20 en 27 mei zal een periodekampioen uit de vijfde klasse E de tegenstander zijn. In de wedstrijd tegen FDS leek het in de beginfase overigens niet uit te draaien op zo’n forse nederlaag.

Gemiste kansen
Marko Mihalj ging namelijk al vroeg in de wedstrijd op de doelman van FDS af. Een meegelopen verdediger wist het schot van de aanvalsleider net op tijd te blokken. In de fase hierna kreeg NWVV nog drie kansen, via Drazen Jagodic (twee keer) en Peter van Elten. Vlak voor de thee moest NWVV de openingstreffer toestaan.

Eretreffer
In het eerste kwartier van de tweede helft leek de ploeg van Geert Aalderink nog in de kleedkamer, want binnen vijftien minuten scoorde FDS vier keer, waarmee de wedstrijd werd beslist. In de loop van de tweede helft vulden de bezoekers het totaal aan tot acht treffers. Namens NWVV mocht Marko Mihalj de eretreffer maken: op aangeven van Jochem Seitzinger schoot Mihalj raak in de verre hoek.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Opnieuw sneu verlies voor Gasselternijveen

Enkele dagen nadat een eigen doelpunt van Joram de Vries een 1-0 nederlaag opleverde ...

WVV-spits Buurke bezorgt Nieuw Buinen enorme zeperd

Een deceptie voor Nieuw Buinen tegen WVV, dat geen spaan heel liet van de ...

Valthermond is het volledig kwijt

Lange tijd was Valthermond de enige ploeg die koploper SVV ’04 een beetje kon ...