NWVV is veroordeeld tot het spelen van nacompetitie. Na de 1-8 nederlaag tegen de aanstaande kampioen, FDS, weet de ploeg uit Nieuw-Weerdinge het zeker. Op 20 en 27 mei zal een periodekampioen uit de vijfde klasse E de tegenstander zijn. In de wedstrijd tegen FDS leek het in de beginfase overigens niet uit te draaien op zo’n forse nederlaag.

Gemiste kansen
Marko Mihalj ging namelijk al vroeg in de wedstrijd op de doelman van FDS af. Een meegelopen verdediger wist het schot van de aanvalsleider net op tijd te blokken. In de fase hierna kreeg NWVV nog drie kansen, via Drazen Jagodic (twee keer) en Peter van Elten. Vlak voor de thee moest NWVV de openingstreffer toestaan.

Eretreffer
In het eerste kwartier van de tweede helft leek de ploeg van Geert Aalderink nog in de kleedkamer, want binnen vijftien minuten scoorde FDS vier keer, waarmee de wedstrijd werd beslist. In de loop van de tweede helft vulden de bezoekers het totaal aan tot acht treffers. Namens NWVV mocht Marko Mihalj de eretreffer maken: op aangeven van Jochem Seitzinger schoot Mihalj raak in de verre hoek.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal in slotminuten langs Musselkanaal

Stadskanaal greep de zege in de slotfase van de wedstrijd tegen Musselkanaal.

Buinerveen waant zich in schiettent tegen WKE

Kansloos. Dat was na een middag sportpark ‘Grote Geert’ de conclusie die door Buinerveen ...

Mussel biedt koploper Angelslo goed partij

Mussel kreeg koploper SC Angelslo op bezoek. Na een tumultueuze eerste helft hoopten de ...