NWVV is veroordeeld tot het spelen van nacompetitie. Na de 1-8 nederlaag tegen de aanstaande kampioen, FDS, weet de ploeg uit Nieuw-Weerdinge het zeker. Op 20 en 27 mei zal een periodekampioen uit de vijfde klasse E de tegenstander zijn. In de wedstrijd tegen FDS leek het in de beginfase overigens niet uit te draaien op zo’n forse nederlaag.

Gemiste kansen
Marko Mihalj ging namelijk al vroeg in de wedstrijd op de doelman van FDS af. Een meegelopen verdediger wist het schot van de aanvalsleider net op tijd te blokken. In de fase hierna kreeg NWVV nog drie kansen, via Drazen Jagodic (twee keer) en Peter van Elten. Vlak voor de thee moest NWVV de openingstreffer toestaan.

Eretreffer
In het eerste kwartier van de tweede helft leek de ploeg van Geert Aalderink nog in de kleedkamer, want binnen vijftien minuten scoorde FDS vier keer, waarmee de wedstrijd werd beslist. In de loop van de tweede helft vulden de bezoekers het totaal aan tot acht treffers. Namens NWVV mocht Marko Mihalj de eretreffer maken: op aangeven van Jochem Seitzinger schoot Mihalj raak in de verre hoek.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SC Stadskanaal slaat Sleen van zich af

Het tocht wel wisselvallig opererende Stadskanaal kreeg op het eigen sportpark Sleen op bezoek: ...

GVAV Rapiditas countert naar overwinning tegen Nieuw Buinen

Na een, qua veldspel, redelijke bekercampagne trad Nieuw Buinen gistermiddag aan op het eigen ...

SPW probleemloos naar de vierde klasse!!!

Wanneer er nog sprake was van enige twijfel of SPW genoeg zou hebben aan ...