JVV was een gewaarschuwd team. Want zowel in de regionale als landelijke pers werd de 40-0 overwinning van PJC op Borgercompagnie breed uitgemeten. Vanzelfsprekend keek niemand verbaasd op van het feit dat JVV onderuit ging tegen de Pekelders. Het voorkomen van een nederlaag was dan ook niet de opdracht: het beperken van de schade wel. En daar slaagden de zwart-witten redelijk in, met een half dozijn tegentreffers.

Conditioneel
In de eerste helft wist JVV het de rood-zwarte bezoekers redelijk moeilijk te maken. JVV streed voor wat het waard was en kreeg mede hierdoor slechts één treffer te verwerken. Na de thee was de thuisploeg moe gestreden en maakte de toestand op conditioneel vlak het verschil: PJC had voor het overgrote deel van de tijd de bal en koos de momenten uit om toe te slaan.

Maximale inzet
Trainer Schoenmaker was trots op zijn ploeg, ondanks de nederlaag: “De jongens hebben maximale inzet getoond. Verliezen van een ploeg als PJC is echt geen schande.” Voor PJC is promotie naar de vierde klasse een stap dichterbij gekomen. Voor JVV lijkt de huidige twaalfde plaats het hoogst haalbare, dit seizoen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Late treffer nekt Ter Apel ’96 tegen Bargeres

FC Ter Apel ’96 heeft de goede start van de competitie geen goed vervolg ...

SJS doet uitstekende zaken tegen Vitesse ’63

SJS heeft afgelopen zaterdag meer dan uitstekende zaken gedaan. De traditioneel moeilijke tegenstander, Vitesse ...

Pekelder Boys laat overwinning glippen

Daar waar Pekelder Boys in de laatste twee wedstrijden tegen respectievelijk Alteveer en Haren ...