JVV heeft in uitwedstrijd tegen Meeden geen potten kunnen breken. Op bezoek bij de nummer vijf kregen de zwart-witten wel een aantal kansen, maar de thuisploeg toonde zich veel meer trefzeker. Mede door twee doelpunten van Rik van Dijk eindigde het duel in 4-0.

Met wat geluk
Op sportpark ‘De Bouwte’ begon JVV defensief, maar werden er enkele kansen verkregen. Echter werden deze niet afgemaakt en aan de andere kant was het wel raak via Rik van Dijk. De aanvaller maakte met wat geluk de 1-0 en nog voor de rust was hij ook de maker van de tweede treffer van de gastheren.

Versterking gebruiken
In de tweede heeft speelde JVV aanvallender en dit lukte vrij aardig. Toch was het Meeden dat via Jos van Dijk uit het niets op 3-0 kwam en daarmee was de wedstrijd gespeeld. Ondanks twee goede kansen voor de gasten bepaalde Mart Bartelds de eindstand op 4-0 en zo kan JVV zich langzamerhand gaan richten op het volgend seizoen. Daarbij richt de club zich op het behoud van de huidige spelers en daarnaast kan de ploeg wat versterking gebruiken om de opgaande lijn van de laatste twee jaar door te kunnen trekken.