FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van het seizoen zal de speler met de meeste punten door FC Kanaalstreek in het zonnetje worden gezet: hij mag zich vanaf dat moment een seizoen lang het ‘Kanon van de Kanaalstreek’ noemen! Een eer die dit seizoen is voorbehouden aan Jeroen Buurke van Gieten.

6 t/m 9 mei
Met 50 goals was het een redelijk weekend. Eervolle vermeldingen waren er voor SETA, Pekelder Boys en Buinen: deze teams scoorden allen vier keer. Bij SETA werd één van de goals gemaakt door ‘good old’ Willy Kral: hij maakte zijn vijfde van het seizoen. Bij Pekelder Boys was Martin Schreuder de grote man: drie streepjes stonden er achter zijn naam na afloop van de wedstrijd.

Klassement
In het klassement lijkt alles wel op zijn plaats te staan. Demy te Velde scoorde, maar doordat Marko Mihalj dat een dag eerder ook had gedaan, blijft de aanvaller van NWVV (volgend seizoen Titan) koploper. Het enige gevaar voor Mihalj lijkt zondag uit Nieuw Buinen te komen.

Bentum
Mihalj en Te Velde komen niet meer in actie en moeten dus afwachten wat de concurrentie doet. Bij Nieuw Buinen is Arnoud Bentum de man die in stelling gebracht moet worden: twee goals en de speersnelle Bentum is winnaar van de eretitel. Gert Lukens moet er drie maken, terwijl Benjamin Eling en Rodan Farrell namens SPW beiden vier keer scoren om ‘Kanon’ te worden.

Klik op onderstaande afbeelding om de tussenstand te bekijken…

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

SJS in actie op toernooi FC Groningen

Er werd fel gestreden voor de punten, maar ook de sportiviteit was belangrijk. Afgelopen ...

Kerstzaalvoetbaltoernooi: halve finales

Na zes avonden Kerstzaalvoetbal is het deelnemersveld van het toernooi in Gieten terug gebracht ...