JVV heeft het seizoen, ondanks het spelen een goede wedstrijd, afgesloten met een nederlaag. BNC, dat de tegenstander was, had nog heel veel om voor te spelen, want een overwinning zou hen een plaats in de nacompetitie opleveren. Deze bonus kwam er uiteindelijk wel voor de Finsterwolders, maar JVV gaf het niet cadeau. Halverwege het duel leidde de thuisploeg namelijk met 1-0.

Voorsprong
Maker van de treffer was Christian Schutte, die op aangeven van Dennis de Roo tekende voor de toch wel verrassende openingstreffer. JVV had hierna zelfs een nog grotere voorsprong kunnen nemen, maar diverse kansen werden gemist, waardoor de kleedkamer werd opgezocht met het kleinst mogelijke verschil. Na de thee zette JVV in op het vasthouden van de voorsprong, maar hier slaagde men niet in.

Dodelijk slot
Een gelukkige treffer van BNC zorgde voor een gelijke stand, waarna Schutte een grote kans op een tweede zwart-witte goal miste. In de resterende speeltijd maakte BNC vervolgens het verschil: zoals vaker dit seizoen bleek de slotfase van wedstrijden JVV de das om te doen: 2-4 werd het. Hierdoor sloot JVV af op een twaalfde plaats. BNC mag het in de nacompetitie opnemen tegen Alteveer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS geeft voorsprong uit handen tegen Be Quick

SJS heeft de goede serie met tien punten uit vier wedstrijden tegen topploeg Be ...

Westerwolde wint ook van SPW

Westerwolde is bezig aan een sterk seizoen. Nadat de eerste wedstrijd van het seizoen ...

Onstwedder Boys en Fit Boys in evenwicht

Onstwedder Boys en Fit Boys maakten er geen hoogstaande wedstrijd van, beide ploegen hielden ...