De laatste wedstrijd van het seizoen voor EEC was tegen Witteveense boys. Op het prachtige sportpark van Witteveense Boys waren de omstandigheden perfect voor een leuke pot voetbal. EEC kon niet meer hoger of lager op de ranglijst komen en Witteveense Boys had het vizier al op de nacompetitie. Oftewel; een wedstrijd om des keizer baard. Ondanks dat de uitslag (0-0) anders doet vermoeden was het een aantrekkelijk duel wat goed in evenwicht was.

Stappen
Waar EEC in de thuiswedstrijd nog werd weggespeeld kon nu duidelijk geconstateerd worden dat de selectie van EEC stappen heeft gemaakt. De wedstrijd ging gelijk op en de betere kansen waren voor de blauw-witten uit Ees. Er werd bij vlagen goed gecombineerd en van beide kanten werd gezocht naar de voetballende oplossing. Op een paar mogelijkheden na waren er de eerste helft geen grote kansen te noteren.

Buitenspel
De tweede helft ging EEC door op dezelfde wijze. EEC kreeg nog via Luuk Hofman, Mark Wanders, Bart Rietveld en Remco Huizing een aantal mogelijkheden om de score te openen. Het dichtste bij was Erik Wanders. Een bal vanaf de zijkant belandde op de lat en stuiterde terug in het veld. Erik Wanders was er als eerste bij en kopte de bal in de goal. De scheidsrechter floot echter voor buitenspel. De meningen hierover waren verdeeld. Na negentig minuten stond er 0-0 op het scorebord en een ieder was hier wel tevreden mee.