Benjamin Eling in het zonnetje bij SPW

Benjamin Eling beleefde afgelopen zondag een heuglijk moment: de aanvaller van SPW werd door zijn club in het zonnetje gezet. De reden was het feit dat Eling topscorer aller tijden is geworden bij de blauwhemden. Zoals een waar topscorer betaamt, luisterde Eling de feestelijke middag op met een doelpunt.

Kanon van de Kanaalstreek
Dit doelpunt, nummer 26 van dit seizoen, leverde Eling de tweede gedeelde derde plaats op in het eindklassement van de strijd om de eretitel ‘Kanon van de Kanaalstreek’, waarvoor hulde! Voor de trouwe volgers van ‘Kanon’: de complete eindstand maken wij op zeer korte termijn bekend.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Jan Moes vertrekt bij SV Mussel

Achter de samenwerking tussen SV Mussel en haar hoofdtrainer, Jan Moes, zal aan het ...