Borger volstrekt kansloos tegen Hoogeveen

Na de eerste ontmoeting in het tweeluik met Hoogeveen zal het verblijf van Borger in de derde klasse nog slechts één week duren. Want in de uitwedstrijd tegen de blauwhemden ging de formatie van Arne Joling met maar liefst 9-0 onderuit. Een dramatische middag dus voor de Borgerders, die alleen via een niet eerder vertoond wonder handhaving kunnen afdwingen.

Geen collectief
Borger verloor dus met ruime cijfers van vierdeklasser Hoogeveen, maar feitelijk verloor het nog veel meer van zichzelf. Geen moment liet de ploeg zien dat ze speelden voor hun laatste kans. Dat Hoogeveen beschikt over technisch zeer vaardige spelers was vooraf bekend. Borger wist dat het daar een sterk collectief met strijd en passie tegenover zou moeten zetten. Daar was echter niets van te zien.

Oorwassing
De groenhemden konden de bal niet vasthouden, wonnen geen duels en werden zo een speelbal voor de tegenstander. Bij rust was het al 3-0 voor de thuisploeg en daar viel niets op af te dingen. Na de thee leek het geloof helemaal verdwenen. Borger hield open huis en zag alle hoeken van het veld. Met een 9-0 nederlaag kwamen ze er nog genadig van af. Doel van de aanstaande ex-derdeklasser zal het voorkomen van een tweede oorwassing zijn.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC hard onderuit tegen Protos

HOC leek na de overwinning van vorige week op DVC ’59 het lek weer boven ...

Alteveer boekt simpele zege tegen Usquert

Alteveer kende niet al teveel moeite met Usquert en won met ruime cijfers.

Gieterveen opnieuw kansloos tegen MOVV

Gieterveen was opnieuw niet opgewassen tegen MOVV en verloor wederom met ruime cijfers.