Vakantieganger Hateboer wil graag naar Goes

Het wordt tot en met donderdag een race tegen de klok voor Koen Hateboer. Want voordat de aanvalsleider van Nieuw Buinen met frisse tegenzin in de bus kan stappen voor de uitwedstrijd in en tegen Goes moet hij voor zijn werkgever eerst nog flink aan de bak: “Ik heb bijna vakantie, dus ik zit tot mijn nek in de afronding en overdracht van werkzaamheden.”

Laatste kans
En dus is het twijfelachtig of Hateboer aanwezig is, wanneer Nieuw Buinen vecht voor de laatste kans op promotie naar de Hoofdklasse. “Natuurlijk zit niemand te wachten op een busreis van vier of vijf uur.” aldus Hateboer, die desondanks wel volledig voor de laatste kans gaat: “De kans op promotie is klein, maar ons elftal heeft een hekel aan verliezen, dus we gaan er zeker voor!”

Koen Hateboer, eerder dit seizoen in actie tegen Hoogeveen…

Vrij vragen
In de jacht op een (ruime) overwinning in Goes zal Nieuw Buinen in ieder geval twee basiskrachten missen: “Gerry Snip en Roy Hooiveld kunnen geen verlof opnemen, dus zij hebben zich al afgemeld. Ook is er een aantal jongens dat nog bezig is vrij te krijgen.” Voor Hateboer, die ook volgend seizoen in het oranje te bewonderen zal zijn, is dat dus afhankelijk van zijn inzet bij BDO accountants en belastingadviseurs, de komende dagen.

Maandag vliegen
“Donderdag is mijn laatste werkdag, want maandag vliegen mijn vriendin en ik naar Italië voor vakantie van drie weken.”Dus alleen wanneer Hateboer zijn werk heeft afgerond, stapt hij donderdag in de bus naar Goes: “Ik ga er alles aan doen om Nieuw Buinen richting de Hoofdklasse te helpen!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Robin Gerlach: “Onbegrijpelijk dat Musselkanaal nog nacompetitie om handhaving moet spelen.”

Musselkanaal-speler Robin Gerlach heeft er vertrouwen in dat zijn ploeg zich gaat handhaven in ...

Terug in de tijd: René Nijgh kijkt uit naar Gieterveen – Alteveer

René Nijgh keek vooruit op een voor hem bijzonder treffen tussen Gieterveen en Alteveer

Pieter Hospers: “Gasselternijveen moet de weg van SC Stadskanaal volgen”

“Gasselternijveen is echt van ver gekomen! Door de degradatie naar de vijfde klasse was ...