TransferTalk: nieuwe spelers voor SJS

Nadat Roy Breedveld onlangs aangaf terug te keren bij SJS na een verblijf bij SV Mussel, is bekend geworden dat twee spelers zijn voorbeeld volgen: broertje Rick Breedveld en Bryan Boels verlaten ‘De Slenk’ en gaan weer in het blauw van SJS spelen. Met deze aanwinsten lijkt het nieuwe SJS steeds meer gestalte te krijgen.

Op de fiets
Boels (24) is bescheiden wat ambitie betreft: “Ik wil vooral een leuk seizoen beleven met spelers waarmee ik in de jeugd ook al mee samen speelde.” Een andere reden waarom de verdediger overstapt naar de vierdeklasser is het feit dat het in reistijd scheelt. Die laatste afweging heeft ook Rick Breedveld gemaakt: “Ik wil weer op de fiets naar het voetbalveld kunnen!”

Sportieve ambitie
En dus kon Breedveld niet anders dan de overstap maken naar een andere club: “Dan is SJS wel mijn club. Ik ben er als pupil begonnen en heb er in de loop van de tijd heel veel leuke mensen leren kennen.” Maar ook het sportieve aspect heeft voor de middenvelder duidelijk een rol gespeeld om weer in het blauw te gaan spelen: “Ik was graag gepromoveerd met Mussel, dus in dat opzicht zijn mijn sportieve ambities niet waargemaakt. Dus het stapje omhoog past goed bij me. Overigens zou ik ook bij een promotie zijn vertrokken: de overstap was al beklonken én gemeld in Mussel” 

Ook Rick (l) Breedveld keert terug bij SJS…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond op koers in Gieten

Op de tweede avond van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten kwamen twee clubs uit de Kanaalstreek ...

Programma Kerstzaalvoetbaltoernooi Gieten 21 december

Overzicht van de wedstrijden die vandaag gespeeld worden op het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten.