Buinerveen valt in de prijzen

Eerder deze week was het groot feest op het sportpark in Buinerveen. Op het programma stond de overhandiging van een cheque ter waarde van 2.000 euro. Buinerveen kreeg het bedrag toegekend nadat het de meeste stemmen kreeg tijdens een door Koopjesdrogisterij uitgeschreven verkiezing. De blauwhemden vonden het tijd om het sportpark meer toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers: iets waar nu aan gewerkt kan worden.

Drempels
Indirecte aanleiding voor deze ambitie is het ongeluk dat Jeffrey Boelsma, lid van de club, kreeg in 2016. Boelsma raakte bij het bedrijfsongeval voor groot deel verlamd en zit daardoor in een rolstoel. Voorzitter Dennis Middeljans over de wens van zijn club: “We willen de drempels van deuren aanpassen en ook het hekwerk bij onze overkapping vraagt om aandacht.”

Injectie
Om het helemaal af te maken wil de club een parkeerplaats voor invaliden realiseren en de bestrating op een aantal punten aanpassen. De preses toonde zich verguld met de financiële injectie: “Voor een club als Buinerveen is dit een geweldige opsteker! We gaan ons uiterste best doen om er iets moois van te maken.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2014 – 2015 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het ...