TransferTalk: Westerwolde ziet captain vertrekken

Het vertrek van aanvoerder Arjen Heidekamp was reeds aangekondigd bij zijn club Westerwolde, dus daarover was geen onduidelijkheid. Wat nog niet zeker was, was de naam van de club waar de centrale verdediger naar zou overstappen. Aan deze onzekerheid is nu een einde gekomen: Heidekamp speelt volgend seizoen voor Ter Apel ’96.

Vaste waarde
Heidekamp rondde onlangs zijn zevende seizoen in de hoofdmacht van de Vlagtwedders af. Indrukwekkende aantallen, want de verdediger is nog steeds maar 22 jaar. Met Westerwolde promoveerde Heidekamp (oud-lid van Jeugdteam Kanaalstreek) in 2015 naar de vierde klasse, waarin ze zich nu al twee seizoenen staande houden, mede dankzij vele door Heidekamp benutte strafschoppen.

Stap omhoog
Heidekamp heeft vooral vanwege zijn sportieve ambities voor Ter Apel gekozen: “Ieder seizoen wil een stapje maken. Bij Westerwolde is dat steeds gelukt, maar ik denk dat dit voor mij nu de juiste stap is. Ter Apel benaderde mij, waarna het gesprek dat we hadden het goede gevoel bevestigde!”

Arjen Heidekamp gooit er een tackle uit… (foto: Bé Eelsing)

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Geen voetbalactiviteiten rond dodenherdenking

De KNVB vraagt om vandaag na 18:00 uur geen voetbalactiviteiten meer te organiseren.

SC Stadskanaal kan door geweldige financiële impuls bouwen aan de toekomst

Stadskanaal krijgt een geweldige financiële impuls en kan daardoor bouwen aan de toekomst.