TransferTalk: Alteveer, JVV en Westerwolde

Jaarlijks ondergaan de selecties van de clubs uit de Kanaalstreek de nodige mutaties. Spelers stoppen met het spelen van wedstrijden in het eerste elftal, jeugdige talenten schuiven door vanuit de jeugdafdeling en/of spelers wisselen van club. In het onderdeel ‘TransferTalk’ proberen we een zo volledig mogelijk overzicht van al deze wisselingen te geven:

Ben je of ken je een speler die van club wisselt?
Geef je overstap (of tip) door via redactie@fckanaalstreek.nl

Alteveer
Bij Alteveer vindt komend een hereniging van de gebroeders Wortelboer plaats. Rudy was al actief voor de vierdeklasser, maar nu zal ook Ferdi Wortelboer het gele shirt aantrekken. Wortelboer speelde het afgelopen seizoen voor Meeden: in de vijfde klasse maakte hij 24 doelpunten. De zoektocht van Alteveer naar een keeper heeft overigens nog geen succes opgeleverd.

JVV
Vijfdeklasser JVV mag komend seizoen in ieder geval twee nieuwe spelers verwelkomen. Roy Veen en Jasper de Zwart hebben overschrijving  van SC Roswinkel naar JVV aangevraagd. Tegenover de komst van deze twee speler staat het vertrek van Rick Zwake: hij verruilt de club uit Jipsingboertange voor Titan, de rood-witte club uit Nieuw Weerdinge, die afgelopen seizoen naar de vierde klasse degradeerde.

Westerwolde
Nadat aanvoerder Arjen Heidekamp zijn vertrek bij Westerwolde aankondigde (hij gaat naar Ter Apel ’96, red.), kan trainer Loek Swarts na de zomerstop ook niet beschikken over routiniers Martin Smit en Ferdy Kuiper: beide spelers stoppen. Kuiper, die op zijn vijftiende in de hoofdmacht van de Vlagtwedders debuteerde gaat zich toeleggen op volleybal: “Ik beoefende deze sport het afgelopen seizoen al en dat is me goed bevallen. Door verschillende redenen trainde ik al niet zoveel meer en verloor ik steeds meer de zin in het voetbal. Voor nu is dit de juiste stap!”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: oud-Titaan naar Valthermond

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...

Musselkanaal en Wessel Woortman verlengen samenwerking

Musselkanaal en Wessel Woortman zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking en gaan nog ...