SJS richt de blik op de toekomst

Vandaag (donderdag 8 juni) lijkt een mooie dag te gaan worden voor SJS. De Knoalster zaterdagclub roept vanavond al haar leden bijeen voor een ingelaste Algemene Ledenvergadering. Het belangrijkste punt op de agenda: de voorgenomen benoeming van een nieuwe voorzitter. Wanneer de vergadering volgens verwachting verloopt, dan is Marc van der Aa de nieuwe roerganger aan de Julianastraat.

Marc van der Aa…

Reuring
Van der Aa (39) is een bekend gezicht binnen de club. De medewerker van Avebe is al 23 jaar lid van de blauwhemden en ziet door het wisselen van werkomgeving kans om tijd vrij te maken voor de voorzittersrol bij SJS. Dat zal hij doen naast zijn rol als actief voetballer van het zesde elftal van SJS. Op de website van de club licht Van der Aan zijn kandidaatstelling toe: “Ik merk dat er weer reuring is binnen de club, dat er volop plannen zijn om de vereniging op alle niveaus naar een hoger niveau te tillen”

Reuring
Volgens Van der Aa hebben verschillende SJS’ers zich bereid verklaard hier de schouders onder te zetten: “Dat geeft mij veel vertrouwen en ik wil ook graag zelf mijn steentje bijdragen. Ik wil daarmee ook het signaal afgeven dat we met een jong en dynamisch bestuur klaar zijn voor de toekomst. Vandaar dat ik me nu kandidaat heb gesteld om de rol van voorzitter te vervullen.”

Uitnodiging informatieavond ‘SJS op weg naar 2020’
Naast het stemmen over de toetreding van een nieuwe voorzitter, staat er tijdens de ingelaste algemene ledenvergadering nog een belangrijk onderwerp op de agenda. Het bestuur wil die avond namelijk de plannen bekendmaken voor de nabije toekomst van de vereniging en hoopt daarbij uiteraard op draagvlak vanuit de club. Met hulp van een adviesraad zijn voor diverse terreinen de nodige plannen ontwikkeld. Wat deze plannen inhouden wordt toegelicht tijdens de bijeenkomst op 8 juni.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJO WVC in het nieuw

Na een jaar van voorbereiding was het onlangs dan eindelijk zover: de teams die ...

Loting 3e ronde KNVB-beker B-categorie district Noord bekend

De loting voor de 3e ronde van de KNVB-beker voor de B-categorie is bekend.

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.