Ger Kleefman Toernooi (SJS) wordt nog groter

De tweede editie van het door SJS georganiseerde Ger Kleefman Jeugdtoernooi is flink uitgebreid ten opzichte van het toernooi van vorig jaar: een editie die een groot succes werd. Enthousiast gemaakt door deze zeer geslaagde eerste aflevering zochten de organisatoren naar meer mogelijkheden. Dit heeft als resultaat dat er nu ook op vrijdag gevoetbald wordt én dat er nieuwe categorieën aan het programma van 16 en 17 juni toegevoegd zijn.

Overvol

Het toernooi begint nu al op vrijdag 16 juni om 18:00 uur. Nieuw zijn de wedstrijden voor Dames en JO13. Van beide categorieën zijn tien teams ingeschreven. Op zaterdag 17 juni komen vanaf 8:00 uur de Kabouters, JO9 en JO11 in actie. Hiervoor hebben zich 42 teams aangemeld. Daarmee was het programma overvol en moest er helaas aan een aantal verenigingen “nee” worden verkocht. Er is wel een wachtlijst aangelegd in geval zich op het allerlaatste moment nog teams afmelden. Over beide dagen worden rond de 2.000 bezoekers verwacht.

Randprogramma

Rondom de wedstrijden zijn er diverse activiteiten zoals springkussens, een competitie hard op doel schieten, een stormbaan en Skydancers. De entree wordt verfraaid met vlaggen van FC Emmen. Verder gaan alle spelers op de foto en worden er met een drone video-opnamen gemaakt. De inschrijving van het evenement verliep zeer voorspoedig. Binnen aan maand was het toernooi volgeboekt. Naast teams uit de regio komen er ook gasten van verder weg, onder andere uit Enkhuizen en Duitsland.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: Breedveld terug op het oude nest

Na twee seizoenen bij SV Mussel keert Roy Breedveld terug op het oude nest: ...

Be Quick 1887 zondag verlengt met Steven Wuestenenk

Be Quick 1887 gaat langer door met hoofdtrainer Steven Wuestenenk, die voor zijn vijfde ...