TransferTalk: Sterkhouder SETA vertrekt

Eerder dit jaar kondigde SETA-speler Ricardo van der Werf via deze website al aan op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Inmiddels heeft de Musselkanaalster deze gevonden bij het gepromoveerde PJC in Nieuwe Pekela, waar hij zijn goede vriend Ricardo Buitelaar tegenkomt. De keuze voor PJC was voor Van der Werf geen gemakkelijke, want vanwege een verhuizing naar Assen was ook de zaterdagtak van Achilles 1894 een optie. Daarnaast smaakte het prettige verblijf bij SETA naar meer.

Niet gemakkelijk
Bij de gepromoveerde Assenaren trainde hij enkele keren mee, maar tot een overstap kwam het niet: “Het beviel me daar heel goed, maar na een gesprek met de trainer werd duidelijk dat ik daar niet op veel speeltijd kon rekenen. Vervolgens heb ik na goed nadenken en overleg met het thuisfront alsnog besloten om naar PJC te gaan.”

Minuten maken
Ook bij de Pekelders had de 25-jarige Van der Werf al eens meegetraind en hij verwacht hier veel aan spelen toe te komen: “Het is op dit moment de juiste keuze voor mij. Op mijn leeftijd moet ik veel minuten maken en deze kans hierop is groter bij PJC dan bij Achilles. Ik wil in ieder geval in de vierde klasse blijven en van daaruit  hogerop komen.”

Ricardo van der Werf…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger Masters Toernooi

Aanstaande vrijdag wordt op sportpark de Drift in Borger de tweede editie van het ...

Veel Kanaalstreek-derby’s in Gieten

De eerste ronde van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten is gespeeld. Van de negen deelnemende clubs ...