TransferTalk: versterking voor Nieuw Buinen

Nadat Nieuw Buinen in de afgelopen weken een aantal keer geconfronteerd werd met het vertrek van spelers, hebben de oranjehemden nu een versterking te pakken. Aanvalsleider Koen Hateboer zal na de zomerstop (mogelijk) gezelschap krijgen van Marcel Meijer, afkomstig van LTC: “Ik zie het als een prachtige uitdaging en ik ben er zeker van dat ik kan slagen bij een club als Nieuw Buinen.”

Basisplaats
Meijer, 29 jaar, degradeerde met het Asser LTC, maar wil zelf graag op hoger niveau spelen. Nieuw Buinen kwam voor hem dan ook op het juiste moment: “Nieuw Buinen is een club die altijd bovenin meedraait in de eerste klasse en ik wil me graag nog een keer bewijzen op dit niveau.” De aanvaller die in zijn loopbaan 57 keer scoorde voor clubs als Dwingeloo, GVAV-Rapiditas en LTC is er zeker van dat hij een basisplaats kan veroveren.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde bijna de leukste sportvereniging van Groningen

Maandagavond 7 december vond in hotel Thermen Bussloo bij Apeldoorn de druk bezochte Award ...

Geslaagde verjaardag voor SETA

Na een periode van voorbereiding was voor SETA afgelopen zaterdag (10 juni, red.) het ...