TransferTalk: drukte in de aanval van Nieuw Buinen

Herman Scherpen, de nieuwe trainer van Nieuw Buinen heeft volgend seizoen iets te kiezen. Nadat clubtopscorer Arnoud Bentum besloot de oranjehemden te verlaten, zijn er twee aanvallende aanwinsten aan de selectie toegevoegd. Naast de van LTC afkomstige Marcel Meijer maakt ook Ezra Abbas de overstap naar de eersteklasser.

Erkend schutter
Een forse stap, aangezien Abbas de afgelopen seizoenen voor vijfdeklasser Wedde speelde. Daar ontpopte hij zich met tachtig (!) goals in de laatste twee jaargangen tot een erkend schutter: “Toen ik vijf jaar geleden terugkwam na een periode in het buitenland te hebben gewoond, had ik niet de ambitie om op een zo hoog mogelijk niveau te spelen.” Dat deed Abbas daarvoor wel, bij ASVB.

Veel scoren
Bij de ‘witte muizen’ speelde Abbas samen met Koen Hateboer, die hem al een paar keer polsde voor een gang naar de Buunerdrome: “De afgelopen twee seizoenen heb ik steeds getwijfeld, maar heb ik toch voor de warmte en gezelligheid van Wedde gekozen.” Nu er een aantal spelers vertrekt bij Nieuw Buinen ziet Abbas zijn kans schoon, hoewel hij niet snel tevreden zal zijn: “Alleen een basisplaats is voor mij niet genoeg. Ik wil ook een redelijk aantal competitiegoals maken”, aldus de 26-jarige aanvaller.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Meind Egberts: organisator pur sang

Na een ziekbed is Meind Egberts overleden. Egberts was in het verleden voorzitter van ...

Wegen Onstwedder Boys en Richard Streuding scheiden aan het einde van het seizoen

Onstwedder Boys kan voor het volgende seizoen op zoek gaan naar een nieuwe trainer.