TransferTalk: Eigen jeugd stroomt door in Buinen

Ook in de lagere competities van het amateurvoetbal vinden er de nodige mutaties plaats. Zo ook bij Buinen, waar Stan van der Aa overkomt van buurman Buinerveen. Voor extra verversing van de selectie kijken de geel-zwarten ook naar de jeugdafdeling.

Aan de wilgen
Naast Van der Aa komt er nog een speler van buitenaf, namelijk Lars van der Heide van Borger. Daar tegenover staat het vertrek van Dirk van der Hoek en Wiljan Wolters, die beiden de voetbalschoenen aan de wilgen hangen. 
Behalve bovengenoemde spelers stroomt er ook een aantal eigen jeugdspelers door bij de geel-zwarten. Frank Sikkema, Luuk Vos, Sander Kats, Jelmer Kats, Remco Wolters en Chris de Boer maken allemaal de overstap naar de selectie.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Geslaagde voetbalclinics bij Westerwolde

In het kader van het 60-jarig bestaan van v.v. Westerwolde werd er woensdagmiddag een ...

Kanon van de Kanaalstreek

FC Kanaalstreek houdt in het seizoen 2016-2017 een lijst van doelpuntenmakers bij. Aan het einde van ...

Clubs steunen FC Kanaalstreek

Met blijdschap heeft de redactie van FC Kanaalstreek kennis genomen van de bestuursbesluiten van ...