Profcontract voor Muhammed Yuksel

Het Turkse voetbalavontuur van Muhammed Yuksel krijgt een vervolg. De oud-speler van eersteklasser Nieuw Buinen maakte in de vorige zomer de overstap naar Antalyaspor. In het beloftenteam beleefde de aanvaller een uitstekend seizoen, waardoor hij nu een vijfjarig profcontract mag ondertekenen.

In eerste instantie zal Yuksel nog niet voor de hoofdmacht van de nummer vijf van de Super Lig gaan spelen: “Vorig jaar maakte ik wel mijn debuut in een oefenwedstrijd, maar nu zal ik toch eerst ervaring op moeten doen in een team uit een lagere divisie.” Maar wat de ambitieuze Yuksel betreft is dat slechts een tijdelijke stap terug.

Topclub

“Mijn eerstvolgende doel is aansluiten bij het eerste elftal van Antalyaspor, maar uiteindelijk wil ik een contract bij één van de absolute topclubs van Turkije afdwingen.” Wanneer Yuksel de lijn van het vorige seizoen (8 goals, 13 assists) doortrekt is dat wellicht mogelijk: “Ik ben hongerig naar succes en zal hard blijven werken om mijn dromen waar te maken!”

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

KNVB stelt ‘verkorte procedure’ in

De KNVB streeft er uiteraard naar om in de eindfase van de competitie te ...

Levi van der Span van Drenthina naar Borger

Borger heeft voor volgend seizoen een nieuwe speler binnen.

TransferTalk: Versterking voor kampioen HOC

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...