Gieterveen speelde in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen gelijk tegen v.v. DEO. De groenhemden zijn op trainingskamp en speelden daarom tegen de vierdeklasser uit Borculo. In een spectaculaire wedstrijd werden zes doelpunten eerlijk verdeeld: 3-3.

Jordi Bakker tekende voor de late gelijkmaker…

Sterke nieuwkomer

Trainer Jordi Nijgh zag één van de nieuwelingen in zijn selectie direct indruk maken. Doordat meerder spelers nog niet inzetbaar waren, debuteerde Dennis Smit als linksback. Daarbij liet hij ook in aanvallend opzicht direct van zich spreken. Met een assist op Jordi Bakker en een treffer was Smit voor de thee bij twee goals van Gieterveen betrokken.

In balans

Dit was echter niet genoeg om met een voorsprong de kleedkamer op te zoeken, want uit een counter en een corner wist DEO de stand gelijk te trekken. In de loop van de wedstrijd kon de thuisploeg veelvuldig wisselen. Een luxe die Nijgh niet had.

Kansen om zeep

Na het inbrengen van Casper Mentink schoof uitblinker Smit in de tweede helft door naar de voorste linie. Ook op zijn nieuwe positie deed de oud-speler van MOVV van zich spreken. Uit een handvol goede kansen wist Gieterveen echter niet te scoren. DEO deed dat wel: het benutte een vrije trap. Het laatste woord was voor Jordi Bakker, die op aangeven van Stefan van der Veen de 3-3 eindstand tegen de touwen schoot.

Vervolg

Al met al kan Gieterveen terugkijken op een nuttige oefenwedstrijd. Het trainingsweekend zal vervolgd worden, waarna Kanaalstreek-genoot Onstwedder Boys op donderdag 24 augustus de volgende tegenstander is.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Buinen geen partij voor GKC

De vijfde klasse F van het zondagvoetbal zal met zes Kanaalstreek-ploegen bol staan van ...

Westerwolde haalt punt op in Heiligerlee

In een meer spannende dan goede 'Slag bij Heiligerlee' heeft Westerwolde één punt bij ...