Onstwedder Boys heeft in een doelpuntrijk oefenduel afgerekend met Kanaalstreek-genoot Gieterveen. Het duel, dat in Gieterveen werd gespeeld, leek op een remise af te stevenen, maar een eigen goal van Jordy Bakker bezorgde de oranjehemden de overwinning: 2-3.

Jordy Bakker hielp Onstwedder Boys aan de winst…

Koud kunstje

Gieterveen kwam in het eerste bedrijf op voorsprong via een goal van Rideon de Vries, maar zag de bezoekers vlak voor rust op gelijke hoogte komen. Balverlies in de verdediging zorgde ervoor dat Gerko Scheper alleen op doelman Lugtenborg af kon gaan. Voor de goalgetter een koud kunstje.

Vizier afstellen

In het eerste kwartier na rust waren de mannen uit Onstwedde de bovenliggende partij en kwamen zij ook op voorsprong. Harm Visser was de maker van de treffer. In de periode hierop nam de thuisploeg het initiatief weer over en kreeg het een aantal goede mogelijkheden. De groenhemden hadden het vizier nog niet allemaal scherp afgesteld. Dennis Smit wel, want hij maakte op aangeven van Rideon de Vries gelijk.

Eigen treffer

In het restant van de wedstrijd ging voor beide ploegen de vermoeidheid een rol spelen. Het spel ging op en neer, zonder dat het grote kansen opleverde. Uiteindelijk bleken de bezoekers uit Onstwedde het meest gelukkig. Een eigen treffer van Bakker, na een redding van Drent deed de groenhemden de das om.

Tags:

  • Show Comments (0)

Geef een reactie

You May Also Like

Gerwin de Wijk wijst Onstwedder Boys de weg

Onstwedder Boys heeft de wedstrijd tegen VVS op het eigen sportpark met 2-0 gewonnen. ...

FC Ter Apel ’96 wint eenvoudig van Bellingwolde

FC Ter Apel '96 had een niet al te moeilijke middag tegen Bellingwolde.

Gasselternijveen niet opgewassen tegen PJC

Met tien punten op zak ging Nieveen vol vertrouwen naar PJC. Bij winst zou ...