Westerwolde heeft geen moeite met Drieborg

Westerwolde heeft in een vrij eenzijdige wedstrijd afgerekend met Drieborg. De vierdeklasser was duidelijk een maat te groot voor de vijfdeklasser: 1-6. En gezien de kansenverhouding had deze marge een flink stuk groter kunnen zijn.

Foto: v.v. Westerwolde

Comfortabel

Vanaf het begin was Westerwolde de bovenliggende partij en door fraaie doelpunten van achtereenvolgens Jeremy Hekman, Roy de Jongh en Frank Riks kon Westerwolde met een comfortabele marge aan de thee. Drieborg had één keer van zich laten horen, door de lat boven Henk Hebers te raken.

Medewerking

Ook in het tweede bedrijf wist Westerwolde nog drie keer te scoren. Eerst wist opnieuw Jeremy Hekman met een droge schuiver de keeper van Drieborg het nakijken te geven. Bij de vijfde treffer was er volledige medewerking van de defensie van Drieborg. Een verkeerde terugspeelbal ging richting het lege doel, waarna Roy de Jongh vlak voor de doellijn het beslissende tikje kon geven.

Beheerst koppen

Bij deze 5-0 stand redde Bart Weeke de eer voor Drieborg. Matig uitverdedigen stelde hem in staat Henk Hebers te passeren. Het slotakkoord was voor Westerwolde. Uit een prima corner van Kevin van der Laan knikte invaller Rudolf Riks op beheerste wijze raak.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal verliest van CEC

Musselkanaal verloor opnieuw en kent een beroerde start van de competitie.

Onstwedder Boys houdt punt over aan spektakelstuk

Onstwedder Boys leek een mooie middag te gaan beleven tegen koploper Boerakker. Want na ...

Ter Apel ’96 met één been in derde klasse

Ter Apel ’96 heeft in Zweeloo een goede stap gezet om volgend seizoen in ...